Звездата от Мастършеф и  ВИП Брадър – готвачката Божана Кацарова

...
Звездата от Мастършеф и  ВИП Брадър – готвачката Божана Кацарова
Коментари Харесай

„Сървайвър“ разболя готвачката Божана

Звездата от „ Мастършеф ” и  „ ВИП Брадър ” – готвачката Божана Кацарова изплака, че гладът, на който нормално биват подлагани участниците в „ Сървайвър ” й е докарал доста сериозен здравословен проблем.

 

Преди броени дни кулинарката показа, че е развила инсулинова устойчивост – положение, което води до повишение на равнищата на кръвната захар. Атрактивната кулинарка прецизира, че този й проблем се появил вследствие на рисковите тествания, на които е била подложена в предаването на bTV.

 

Тя акцентира, че в нередки случаи основата на редица проблеми се крие в хормоналното равнище и няма магическа инжекция, която „ да те фиксне за ден “, както се показва самата тя. За задачата е необходим много по-цялостен и холистичен метод и на първо място – добър доктор, който да ти влезе в ситуацията.

 

При нея вследствие на преживения стрес в „ Сървайвър “, гарниран с апетит в продължение а 52 дни, се е стигнало до това положение. Божана споделя, че й е било доста гадно, само че за благополучие към този момент не й е. Припомняме, че „ Сървайвър “ разклати крепко и положението на артиста Филип Буков по време на присъединяване му.

Инфо: Уикенд

Тагове: Божана Кацарова Филип Буков здраве „ Сървайвър “ btv инсулинова резистентност
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР